Sommerhøjskole - uge 28-29-30-31

Her får du muligheden for selv at sammensætte din egen aktive sommerferieuge på Oure Højskole. Mulighederne og kombinationerne er mange, så der er noget for enhver smag. Kort sagt vil der være udfordringer og hygge fra morgen til aften i samvær med mange andre.

Du kan enten vælge Design Dit Eget Kursus, hvor du kombinerer en formiddagsaktivitet med en eftermiddagsaktivitet, eller vælge et Intensivkursus, hvor du laver samme aktivitet både formiddag og eftermiddag. 

Om aftenen mødes vi alle til spændende og aktuelle foredrag, koncerter, fællessang, fester og hygge. Vores dygtige instruktører sørger for, at du får en sjov og spændende uge, hvor hverdagen sættes på standby.

Ankomst til sommerhøjskolen foregår søndag. Der er afslutning og afgang lørdag. 

Du kan se et eksempel på et ugeskema her. 

Klik herunder for at se hvilke aktiviteter, du kan vælge.

Design dit eget kursus

Herunder kan du læse om de mange forskellige aktivitetsvalg. I tilmeldingen kan du vælge lige præcis din foretrukne formiddags- og eftermiddagsaktivitet. Aktiviteterne kan variere fra uge til uge.

Vær opmærksom på, at der bookes efter først til mølle-princippet, og at dine aktivitetsvalg er bindende og derfor ikke kan ændres efter ankomst til skolen. Når en aktivitet er udsolgt, vil den ikke fremgå i tilmeldingen.

Al undervisning foregår på begynder- og let øvet-niveau, så alle kan være med. Instruktørerne har stor erfaring i at undervise, og de vil differentiere undervisningen, så alle på holdene bliver udfordret.

FORMIDDAGSAKTIVITETER: 

Intensivkursus

Vælg samme aktivitet hele dagen

Har du lyst til ekstra fordybelse, kan du vælge et intensivkursus, hvor du beskæftiger dig med din valgte aktivitet både om formiddagen og om eftermiddagen.

Du deltager samtidig i alle fællesarrangementer, ture, spisninger, fester og foredrag med de andre højskolekursister.

Herunder kan du læse om valgmulighederne for intensivkurser. Under hvert kursus kan du læse hvilken uge kurset udbydes. 

Header, Sommerkurser, Socialt

Info til sommerkursister

På siderne herunder har vi samlet en masse nyttig information om Oure Sommerkurser. Du kan blandt andet læse om de spændende foredrag du kan opleve, samt praktisk information, indkvartering og priser. 

 

Hvad er en sommerhøjskole?

En sommerhøjskole er en fed sommerferie for voksne, der holder ferie uden børn. Vores sommerhøjskole er for dig, der gerne vil have en aktiv sommerferieuge med mulighed for at prøve en masse fede aktiviteter af.

Hvem tager på sommerhøjskole?

Der er rigtig mange forskellige mennesker, der hvert år tager på sommerhøjskole på Oure. Vi er både en sommerhøjskole for venner og veninder, for singler, for seniorer og for alle derimellem. Så hvis du bare er frisk på at have en aktiv uge og møde nye bekendtskaber, er Oure Sommerhøjskole et godt sted for dig. Vi plejer at få rigtig gode anmeldelser på Oure Sommerhøjskole, og mange af vores gæster kommer igen år efter år.

Sommerhøjskole for voksne

Vores sommerhøjskole er designet til voksne, der er på ferie uden børn. Der er derfor meget fokus på dig, og de interesser du har. Om du er interesseret i en sommerhøjskole med fitness eller en sommerhøjskole med dans eller musik og sang, så er der noget at vælge imellem for dig.

Sommerhøjskole for familier

Er du på sommerferie med dine børn, har vi også en mulighed til dig. Vi har nemlig en familiehøjskole, hvor du kan få den fedeste uge med dine børn eller børnebørn. Læs mere om Oure Familiehøjskole her.

Hvad tilbydes der på Oure Sommerhøjskole?

På vores sommerhøjskole 2024 tilbyder vi en masse forskellige aktiviteter. Du kan vælge mellem vores intensivkurser, hvor du virkelig fordyber dig i ét emne. Det kan fx være havkajak, skuespil, kitesurf, sejlads eller yoga. Hvis du gerne vil prøve flere aktiviteter af, kan du vælge én aktivitet om formiddagen og en anden om eftermiddagen. Det kan fx være klatring, yoga eller sang om formiddagen og beachvolley, dans eller mountainbike om eftermiddagen. Mulighederne er mange, så det er bare om at finde det, der tænder dig.

Hvad koster Oure Sommerhøjskole?

At være en uge på Oure Sommerhøjskole koster 6.120 kr. Om det er en billig sommerhøjskole, vil vi lade dig om at vurdere. Prisen inkluderer både undervisning, logi, udstyr, den lækreste økologiske mad, foredrag og kulturelle oplevelser, så det er faktisk kun drikkevarer, der ikke er inkluderet i prisen.

Vi glæder os til at se dig på sommerhøjskole 2024.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret