Sommerkurser, Header,

Sommerhøjskole - uge 27, 28, 29 og 30

Her får du muligheden for selv at sammensætte din egen aktive sommerferieuge på Oure Højskole. Mulighederne og kombinationerne er mange, så der er noget for enhver smag. Kort sagt vil der være udfordringer og hygge fra morgen til aften i samvær med mange andre.

Du kan enten vælge Design Dit Eget Kursus, hvor du kombinerer en formiddagsaktivitet med en eftermiddagsaktivitet, eller vælge et Intensivkursus, hvor du laver samme aktivitet både formiddag og eftermiddag. Begge dele kan du læse mere om her på siden.

Om aftenen mødes vi alle til spændende og aktuelle foredrag, koncerter, fællessang, fester og hygge. Vores dygtige instruktører sørger for, at du får en sjov og spændende uge, hvor hverdagen sættes på standby.

Ankomst til sommerhøjskolen foregår søndag. Der er afslutning og afgang lørdag. 

Du kan se et eksempel på et ugeskema her. 

Havkajak Sommerkurser Image Article

Design dit eget kursus

Herunder kan du læse om de mange forskellige aktivitetsvalg. I tilmeldingen kan du vælge lige præcis din foretrukne formiddags- og eftermiddagsaktivitet. Aktiviteterne kan variere fra uge til uge.

Vær opmærksom på, at der bookes efter først til mølle-princippet, og at dine aktivitetsvalg er bindende og derfor ikke kan ændres efter ankomst til skolen. Når en aktivitet er udsolgt, vil den ikke fremgå i tilmeldingen.

Al undervisning foregår på begynder- og let øvet-niveau, så alle kan være med. Instruktørerne har stor erfaring i at undervise, og de vil differentiere undervisningen, så alle på holdene bliver udfordret.

 

 

Intensiv-kurser

Vælg samme aktivitet hele dagen

Har du lyst til ekstra fordybelse, kan du vælge et intensiv-kursus, hvor du beskæftiger dig med din valgte aktivitet både om formiddagen og om eftermiddagen.

Du deltager samtidig i alle fællesarrangementer, ture, spisninger, fester og foredrag med de andre højskolekursister.

Herunder kan du læse om valgmulighederne for intensivkurser. Under hvert kursus kan du læse hvilken uge kurset udbydes. 

 

 

Yoga Sommerkuser Image Article
Sommer Stemning Header

Info til sommerkursister

På siderne herunder har vi samlet en masse nyttig information om Oure Sommerkurser. Du kan blandt andet læse om de spændende foredrag du kan opleve, samt praktisk information, indkvartering og priser. 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

E-mail: sommer@oure.dk

Social