Header, Ungdomscamps, 210705 Ouresommer Stemning 9

UngdomsCamp - den fedeste sommercamp for unge

Er du klar på den vildeste sommer? På Oure UngdomsCamp får du nye venner, fede oplevelser og udfordringer, der rykker dig.

Uanset om du er til sport, dans, musik eller skuespil, har vi de sejeste instruktører, de bedste forhold og fuld fokus på at give dig en aktiv sommer, du ikke glemmer. På sommercampens forskellige ungdomskurser, har vi sammensat en uge med de fedeste sports- og performing arts-aktiviteter fra vores efterskole og kostgymnasium.

Du kan tage på sommercamp i uge 26, 27 og 31 (kursusstart søndag og afslutning lørdag).

Du kan se et eksempel på et ugeskema her. 

Image Article, Ungdomscamps,210705 Ouresommer Stemning 7

En sommerferie du aldrig vil glemme

Vores UngdomsCamps er for unge mellem 13 og 17 1/2 år. Unge, der gerne vil have en aktiv sommerferie med sport, dans, musik eller skuespil. På campen kommer der en masse unge, der ikke er bange for at blive udfordret - hverken fysisk eller kreativt.

Mange unge bruger desuden en uge på Oure UngdomsCamp til at forberede sig på et efterskole- eller kostskoleophold.

 

 

 

På Oure UngdomsCamps er du sammen med andre unge fra tidlig morgen til sen aften. Enten i aktiviteter inden for forskellige sports- og performing arts-grene, eller i vores alkoholfri ungdomscafé, hvor der er plads til at hænge ud og koble af.

 

 

 

Image Article, Sommerkuser, Ungdomscamps,210705 Ouresommer Basketball 1
Aktiviteter For Børn, Sommerkurser, Image Article, 1

Her kan du dyrke det, du brænder for

Vi har to typer camps, du kan vælge imellem. Du kan enten vælge en UngdomsCamp, hvor du kan fordybe dig og blive bedre til din sport, musik, dans eller skuespil, eller "Design dit eget kursus", hvor du på én uge, kommer igennem en lang række forskellige aktiviteter.

 

 

Herunder kan du læse om de camps, du kan vælge til sommeren 2021.

Dit endelige skema hænger i dit hus, når du kommer - sammen med andre praktiske informationer om spisetider, telefonnummer på de voksne osv.

 

 

Image Article, Ungdomscamps,210705 Ouresommer Bearchvolley 1
Header, Spisehuset, Socialt billede, Udendørs

Info til sommerkursister

På siderne herunder har vi samlet en masse nyttig information om Oure Sommerkurser. Du kan blandt andet læse om praktisk information, indkvartering og priser. 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

E-mail: sommer@oure.dk

Social