210705 Ouresommer Musik 1 (1)

Musik i uge 27 og 28

Få den vildeste oplevelse som upcoming musiker på sommerens UngdomsCamp, hvor du sammen med andre unge skaber, indspiller og ikke mindst udgiver egen musik på Spotify.

Så går du og overvejer et år på musikefterskole, så prøv en uge på Oure UngdomsCamps musiklinje, hvor du kan opleve hvad vi har at byde på!

Image Article,Ungdomscamps,210705 Ouresommer Musik 10

Hvis du deltager på en af sommerens UngdomsCamp vil du opleve, at Oure Efterskole er meget mere end sport. Betegnelsen 'Performing Arts' dækker over dans, musik og skuespil, hvor dette udgør en vigtig del af vores kreative efterskole. Dette kan blandt andet ses ved, at Skolerne i Oure sætter det nyeste og bedste udstyr til rådighed, samtidig med, at professionelle undervisere står klar til at hjælpe dig.

 

På vores musikcamp gør vi alt hvad vi kan for at skabe en tryg og god stemning og de musikalske udfordringer. Øvelserne bliver tilpasset hver enkelt elev, så du får optimalt udbytte af ugen, både hvis du har spillet musik siden du kunne gå og hvis du lige er startet.

I løbet af campen får du prøvet sig selv af i forskellige musikalske konstellationer.

Hvis du vil se hvilket musik, der blev udgivet på vores UngdomsCamp tidligere kan du klikke her

Image Article, Efterskole, Musik
Image Article, Ungdomscamp,210705 Ouresommer Musik 2

En sommerferie du aldrig vil glemme

Du møder professionelle musikere, der lærer dig, hvordan man laver sin egen musik.

Det kan både være som singer-songwriter, i et band eller som elektronisk musiker.

Herefter indspiller du din og gruppens musik sammen med en professionel producer og ugen afsluttes med en fælles koncert, hvor du sammen med de andre unge musikere optræder for alle 200 ungdomscampere.

 

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret