Header, Sommerkuresr, Kajak

Havkajak

I havkajakken får du professionel undervisning i et af Danmarks allermest attraktive kajakområder - Det Sydfynske Øhav med trygt farvand og mange små omkringliggende øer. Der er garanti for store naturoplevelser, kulturelle input, spændende udfordringer og ikke mindst en effektiv og funktionel træning i kajakken.

I denne unikke oplevelsesaktivitet vil du de første dage lære at styre kajakken, og opdage, hvor sikkert det er at ro havkajak. Vi arbejder bl.a. med manøvreringsøvelser, lege og teknisk træning - alt sammen selvfølgelig under supervision af vores professionelt uddannede instruktører. Kurset er for nybegyndere, eller dig, som aldrig har roet havkajak før.

Sikkerhed er en topprioritet, og redningsøvelser indgår derfor også som en naturlig del af træningen. Du starter på lavt vand og bevæger dig langsomt ud, hvor du ikke kan bunde. Du lærer også at tømme kajakken for vand og komme op i den igen, mens du ligger på vandet. Alt efter vejret, sluttes ugen som regel af med en længere tur på vandet – og måske udfordres du til at forsøge et grønlænderrul.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret

Havkajak på Oure Sommerhøjskole
Har du overvejet et havkajak kursus på en højskole? På Oure Sommerhøjskole kan du vælge havkajal som en af dine aktiviteter i løbet af ugen. Du behøver ikke have noget havkajak udstyr med. Vi har det hele på Sydfyn.

Hvad er havkajak?
Havkajak er en vandsport, der er blevet meget populær. En havkajak er en unik mulighed for at opleve smukke Sydfyn fra vandet. Du vil lære at styre kajakken og lave en masse sjove øvelser i havkajakken.

Skal man være erfaren i havkajak?
Havkajak på vores højskole er for alle. Dette hold er til dig, som er begynder i havkajak og måske aldrig har siddet i en havkajak før.

Er det svært at sejle havkajak?
Det er individuelt hvor svært den enkelte synes det er at sejle havkajak, men åå dette kursus i havkajak på Sydfyn vil du opdage, hvor sikkert det er ro i havkajak. Vi tager godt hånd om alle begyndere i havkajak.

Hvad koster en god kajak?
Bliver du helt bidt af havkajak mens du er på skolen, og begynder at overveje at købe dit eget udstyr til havkajak, kan du tage en snak med vores dygtige instruktører. Prisen på en god kajak kan variere meget.

Hvor hurtigt sejler man i havkajak?
På dette højskolekursus for havkajak, kigger vi knap så meget på hvor hurtigt vi sejler i kajakken. Du kommer til at starte på lavt vand og bevæger dig stille og roligt derud, hvor du ikke kan bunde. Hvor meget fart der kommer på, er helt op til dig.

Hvad koster havkajak på Sommerhøjskolen?
Prisen for vores sommerkurser er ens lige meget hvilken aktivitet du vælger. Du kan se alle priser her.