Header, Sommerkurser, Mountainbike

Mountainbike

Slå dig løs på de mange kilometer varierende og smukt placerede mountainbikespor rundt omkring i de sydfynske skove.

Opkørsel, nedkørsel, balance og svingteknik - med masser af tid i sadlen, hjælper vi dig til at blive god eller endnu bedre på cyklen.

På vores eget teknikområde, Oure Bikepark, træner du alle de grundlæggende færdigheder, så du kan bruge dem i skovene omkring Oure og Svendborg.

Glæd dig til enten at suse afsted på blåt flowspor, tackle tekniske features på røde spor eller udfordre dig selv maksimalt på sorte spor - alt efter, hvad der passer til dit niveau.

Turene går til de skønne anlagte spor i Hallingskoven ved Svendborg, hvor du trygt kan øve dig og prøve kræfter med alle niveauer af ruter. Sidst på ugen læsser vi bussen og tager til et af Danmarks bedste spor, Skovhuggeren, der er kendt for sine smukke spor i den danske natur, med tekniske udfordringer på alle niveauer.

Undervisningen henvender sig både til begynderen og den erfarne mountainbikerytter. Målet er at bringe netop din teknik og form op på et nyt niveau. Alle vil komme til at arbejde med de basale færdigheder på cyklen og få et godt fundament til at kunne dyrke mountainbikekørsel i de danske skove.

Har du din egen mountainbike og hjelm, anbefaler vi, at du tager det med. Hvis du ikke har, kan du låne af Oure.

Glæd dig til en uge med højt humør og knald på i de sydfynske skove.

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret