Event

Efterskolernes Aften

Dato: 10. jan. 2024

Tidspunkt: kl. 18:00 - kl. 21:00

Sted: Oure Efterskole, Idrætsvej 1, 5883 Oure

Image Article, Sommerkurser, Ungdomscamps, Stemning

Vi glæder os til at se dig!

Onsdag d. 10. januar 2024 kl. 18.00 - 21.00, er du inviteret til Efterskolernes Aften på Oure Efterskole. Du behøver ikke tilmelde dig - du dukker bare op. 

Vi har indrettet vores egen studiemesse i hallen, hvor du kan besøge en lang række forskellige stande bemandet af vores efterskolelærere og søde sekretærer. Her kan du få masser af informationer om linjerne, det boglige rum, fritiden, tilmeldinger og meget andet.

I hallen står vores nuværende efterskoleelever klar til at give dig en rundvisning, så du kan få set vores elevhuse, spisehus og meget andet. 

Der vil være oplæg i vores foredagssal kl. 18.00 og 19.00. Oplægget kl. 19.00 vil have et ekstra fokus på 9. klasse, men også komme rundt om 10. klasse, så alle kan deltage.

Du kan læse mere om vores linjefag her:

 

Ved du allerede, at du gerne vil gå på Oure Efterskole?
Vi oplever stor efterspørgsel på vores efterskole, hvilket betyder, at der på nogle af linjerne allerede kun er et begrænset antal pladser tilbage de kommende år. Derfor opfordrer vi alle interesserede til at skrive sig op, da du dermed kan sikre dig en plads på netop den linje, du er mest interesseret i.

Kan du ikke komme til Efterskolernes Aften, så book en besøgsdag her?

Vi glæder os til at se dig på Oure!