Header, Efterskole, Fodbold, Fodboldpiger

Fodbold på Oure Efterskole

Elsker du også fodbold? Så kan du få et uforglemmeligt efterskoleophold på Oures fodboldlinje! Vi kombinerer din passion for fodbold med et år på efterskole. Her bliver du en del af et unikt fællesskab, og du går et intenst, lærerigt og ikke mindst sjovt år i møde.

På Oures fodboldlinje vil du udvikle dig både på det personlige og fodboldmæssige plan sammen med mange andre unge. Vi har spillere på alle niveauer, og derfor vil du indgå på det niveau, hvor du udvikler dig mest optimalt. 

Image Article, Efterskole, Fodbold, Fodbolddrenge

Oure Efterskole - efterskole med fodbold

På Oure Fodbold Akademi varetages undervisningen af akademiets dedikerede og dygtige fodboldtrænere, der skaber de bedste og mest optimale rammer for at udleve netop dine ambitioner.

Vores styrke er, at alle får mulighed for den rigtige træningsmængde og udfordring. Det kan betyde, at efterskole- og gymnasieelever spiller og træner sammen på tværs af aldersgrupper.

At Skolerne i Oure har opnået DBU-Licens, vidner om kvalitet! Dertil skal nævnes, at vores overbygning indenfor herresiden, SFB-OURE FA er på en spændende rejse tilbage til 2. division og har hold tilmeldt i efterskole- og klubturnering.

På pigesiden har vi en overbygning med Fortuna-Svendborg, der går under navnet Fortuna Oure. Samarbejdet har til formål at styrke talentudvikling og elitefodbold for elever på vores efterskole og gymnasium, som træner sammen med piger fra Fortuna-Svendborg. Fortuna Oure har mål om at blive licensklub i 2025. 

Fodboldefterskole med det hele

Som en del af træningen er der hver uge styrketræning i fitnesslokalet. 

Udover det har vi gæstelærere og foredragsholdere i løbet af året, som tilføjer spændende, aktuelle indspark indenfor fodbold. 

Image Article, Efterskole, Fodbold, Fodboldpiger
Image Article, Efterskole, Fodbold

Kom på udlandsrejse på vores fodboldefterskole

Som en del af opholdet på Oure Efterskoles fodboldlinje, skal vi på en udenlandsrejse, hvor vi skal sætte dansk fodboldkultur i perspektiv til udenlandske tilgange. På denne rejse vil du få indblik og indsigt i fodboldmiljøer, som oftest ikke vil være tilgængelige for privatpersoner.

I udarbejdelsen af udlandsrejsen vil der altid indgå grundige overvejelser om hvordan rejsen danner grundlag for en livsvarig oplevelse for dig og dine fodboldkammerater.

Med udgangspunkt i fællesskab og glæde, kan vi sammen give dig de optimale betingelser for et fantastisk efterskoleår – både på og udenfor banen!

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD HER

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD HER

Kasper Friis

Underviser i Fodbold på Oure Efterskole og er huslærer.

Ansat på Oure Efterskole i 2012 som boglig lærer og fodboldtræner.

Kasper var inden da instruktør på Oure Højskole i 2011-2012.

Kasper er uddannet fra Aarhus lærerseminarium i 2011 med linjefag i dansk og historie og har desuden flere certificeringer indenfor lærerfagets gerning og så har han taget kursus inden for kursus indenfor Neurolingvistisk Programmering og Emotionel Intelligens.

Kasper er UEFA DBU A-licenstræner fra 2016.

 

Kombiner dit efterskoleophold med fodbold
Leder du efter en efterskole med fodbold som linjefag? På Oure Efterskole på Fyn, har vi masser af fodbold på skemaet. Om vi er den bedste fodboldefterskole, vil vi lade dig om at vurdere. Vi kan dog garantere gode faciliteter, gode trænere og et rigtigt godt udviklingsmiljø.

Efterskole med fokus på fodbolden
Hvilken efterskole er bedst til fodbold? Du skal vælge den efterskole, der passer bedst til dig. Vi har spillere på alle niveauer, og derfor vil du indgå på det niveau, hvor du udvikler dig mest optimalt.

Hvor mange går på fodbold efterskolen?
Der går ca. 750 elever på Oure Efterskole. Ca. 130 af dem er fodboldelever. Vores styrke er, at alle får mulighed for den rigtige træningsmængde og udfordring. Vi har selvfølgelig også meget fokus på målmandstræning.

Hvordan er hverdagen på fodbold efterskolen?
Din hverdag på en efterskole som vores med fodbold som linjefag, er selvfølgelig fyldt med en masse fodbold. Som elev i enten 9. klasse eller 10. klasse har du desuden boglig undervisning, som fylder meget i hverdagen. Det der fylder mest er dog det sociale efterskoleliv og det store fællesskab, du bliver en del af.

Hvad koster et efterskole år med fodbold?
Prisen for at gå på Oures Efterskoles fodboldlinje varierer meget afhængigt af sin husstands sammensætning og indkomst. Det ligger mellem 72.000 og 102.000 kr. for et år, hvilket er inkl. udgifterne til en linjerejse. Du kan se vores priser her.

Deltag i fodboldturneringer på vores efterskole
Vi har hold på alle niveauer, så du kommer til at spille masser af kampe og deltage i fodboldturneringer, mens du går på efterskole. Flere af vores spillere kommer også til at deltage i fodbold dm for efterskoler.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt
Tlf: 62 38 38 35

Social

kopieret