Header, Ungdomscamp, Surf (2)

Boardsport & Ski/Snowboard på Oure Efterskole

Er du vild med boardsport, ski og snowboard eller er du nysgerrig for at komme i gang? På denne linje er du garanteret fart, spænding og vind i håret! Ganske enkelt en masse fede oplevelser sammen med dine nye efterskolevenner, hvor fællesskabet dyrkes i et miljø, hvor der er plads til leg og kreativitet. 

Image Article, Efterskole, Boardsport,

Oplev boardsport på Oure Efterskole

Gennem boardsporten vil du udover adrenalin kick, og et helt særligt fællesskab også få nogle uforglemmelige naturoplevelser, da vi på Oure er omringet af den smukkeste sydfynske natur. Her dyrker vi både windsurf, SUP, skateboarding og kitesurfing, du får altså en bred uddannelse inden for alle vores boardsportdiscipliner.

Du behøver ikke være en haj på forhånd, dog er det en forudsætning, at du kan svømme 200 meter i åbent hav uden våddragt eller redningsvest. Undervisningen varetages af efterskolens dedikerede undervisere, som sørger for, at du får de helt rigtige udfordringer, der passer til dit niveau. 

Kitesurf på Oure Efterskole

På boardsportlinjen har du også den unikke mulighed for at tage certificeringer i DS Kitesurf.

Image Article, Efterskole, Boardsport, Skateboard
Image Article, Snowboard

Ski og snowboard på Oure Efterskole

Når vinteren kommer, er du kommet i den perfekte fysiske form til tre uger på ski/snowboard i de Østrigske Alper, hvor du kommer til at bo på Oures eget skihotel, hvor fællesskabet dyrkes både på og udenfor pisterne.

MØD UNDERVISERNE PÅ BOARDSPORT OG SKI/SNOWBOARD HER

MØD UNDERVISERNE PÅ BOARDSPORT OG SKI/SNOWBOARD HER

Inge Katrine Riber Meldgaard

Inge er ansat på Oure Efterskole i 2021.

Inge underviser i Boardsport og er huslærer.

Inge Katrine er uddannet Oplevelsesøkonom fra Aarhus Universitet i 2019 og har forud for det en bachelor i Virksomhedskommunikation og Fransk. Hun har desuden boet og studeret et år i Sydfrankrig.

Inge Katrine har erfaring med mange typer af boardsport. Hendes største passion er kitesurfing, hvor målet hele tiden er at sætte ny højderekord. Inge Katrine er desuden tidligere aktiv inden for rulleski og har undervist i Aarhus Skiklub. Derudover sejler hun i den lokale sejlklub i Svendborg.

Udover diverse boardsport-aktiviteter har Inge Katrine dyrket forskellige sportsgrene gennem årene: svømning, sejlads, ridning, tennis, springgymnastik, polefitness, dans og yoga.

 

Tag dit boardsport til næste niveau på Oure
Er du vild med alle former for boardsport, og er du klar på fart og spænding i et fedt efterskolefællesskab? Så læs mere om boardsport på Oure Efterskole.  

Hvilke boardsport tilbydes der på Oure?
I din jagt på den rette efterskole for dig, har du måske søgt på efterskoler med snowboard, efterskoler med ski, efterskoler med skateboard og efterskoler med surfing. Hvis du vælger boardsport på Oure Efterskole på Fyn får du smagt på det hele. Vi dyrker både windsurf, SUP, skateboarding, kitesurfing, og når vinteren kommer, tager vi tre uger på ski eller snowboard på vores eget skihotel i Bad Gastein, Østrig. Du får altså en bred uddannelse inden for alle vores boardsportdiscipliner.

Efterskole med skateboard
Oure Efterskole er en af de efterskoler med skateboard på skemaet. Vi har en skatehal på skolen, hvor der er rig mulighed for at prøve en masse forskelligt af. Du behøver ikke være øvet skater for at rocke skatehallen. Det kan også være et sted, hvor du prøver at stå på skateboard for første gang.

Efterskole med surfing
På Oure Efterskole har vi både windsurf og kitesurf på programmet. Der er mange, der leder efter en surf efterskole, og her er placeringen ret vigtig. Oure Efterskole er placeret tæt på rigtig mange gode surf spots i det sydfynske. Vi tager også på ture rundt omkring i landet for at prøve de mange andre gode spots af.

Efterskoler med ski og snowboard
Når du er vild med boardsport, leder du måske også efter en efterskole med ski og snowboard. Det får du her på Oure. Alle boardsportelever kommer tre uger på ski eller snowboard i de østrigske alper.

Hvor mange går på boardsport linjen?
Der går 750 elever på hele efterskolen. Ca. 70 af de elever går på boardsportlinjen.

Hvad koster et efterskoleår med boardsport?
Prisen for at gå på boardsport på Oure Efterskole varierer meget afhængigt af sin husstands sammensætning og indkomst. Det ligger mellem 82.000 og 112.000 kr. for et år, hvilket er inkl. udgifterne til de rejser, eleverne er på. Som boardsportelev er du på ski eller snowboard i tre uger i Østrig i løbet af dit efterskoleophold. Du kan se alle vores priser her.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt
Tlf: 62 38 38 35

Social

kopieret