Header, Efterskole, Sejlads

Sejlads & Ski/Snowboard på Oure Efterskole

Elsker du vind i håret og har du eventyr i blodet? Så kan du på denne linje kombinere sejlads og ski/snowboard med et uforglemmeligt år på Oure Efterskole.

Få oplevelser for livet i et stærkt fællesskab med andre unge med samme passion - et sejlermiljø, som du bliver en del af både under og efter dit efterskoleophold.

Vi sejler op til fire gange om ugen i sæsonen for sejlads. Som en del af undervisningen får du både førstehjælps-, livredder og duelighedsbevis gennem undervisningen. 

Image Article, Sommerkurser, Sejlads

Sejlads på Oure Efterskole

Sejlads på Oure Efterskole er for dig, der gerne vil fremme din personlige udvikling og dine færdigheder inden for sejlads.

De dygtigste instruktører står klar til at give dig den bedste undervisning på dit niveau. Opholdet giver dig samtidig et indblik i sejlerlivet og i et miljø, hvor dig, der ønsker det, kan gå hele vejen.

Du bliver en alsidig sejler indenfor både kap-, jolle- og tursejlads, hvor vi sejler forskellige bådtyper. 

Oplev sejlads & ski/snowboard på Oure Efterskole

Vi sejler på ture i det fantastiske Sydfynske Øhav, hvor forholdene til sejlads er perfekte - med åbent vand, vind, strøm og bølger.

På Oure har vi flere forskellige typer joller og sejler jollesejl. Desuden deltager vi i ungdomsjollestævner samt Fyn Rundt i vores kølbåde.

Sejlads på Oure Efterskole er godkendt af Dansk Sejlunion som sportsklub og i sejlsæsonen er der mulighed for at deltage i ekstra træning i Oure sejlklub.

Vi skaber hele sejlere med både fysisk træning, teoriundervisning, men mest af alt en masse sejlads. 

Image Article, Efterskole, Sejlads
Image Article, Snowboard

Snowboard og ski efterskole

Når vinteren kommer, starter vi med ski- og snowboard-forløbet, som indeholder fysisk, teknisk og teoretisk forberedelse til tre ugers ophold på Oures eget hotel i Bad Gastein, Østrig.

Se mere på instagram, hvor du kan følge med i livet på denne linje. 

MØD UNDERVISERNE PÅ SEJLADS OG SKI/SNOWBOARD HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SEJLADS OG SKI/SNOWBOARD HER

Jesper Henriksen

Allerede som 6 årig begyndte Jesper Henriksen at sejle. Det er især friheden ved de åbne farvande, er tiltaler ham. Han er fascineret af de mange mekanismer, der skal gå op, for at sejlads bliver en succes. 
Jesper har en stor faglig og takstisk indsigt, og er især stærk som beslutningstager. Han er sejlerkosmopolit, og har vundet forskellige mesterskaber og haft professionelt virke i både USA, New Zealand og Caribien. Desuden har han været tilknyttet sejlads på Oure siden 1992, hvor han selv var elev på højskolen, inden han i 1993 blev underviser.  

Jesper underviser i sejlads på Oure Højskole og er leder af Oure Sejl Akademi.

Jesper er Cand. Pæd. i generel pædagogik, Master of Arts (Education) fra DPU på Aarhus Universitet. Han er pædagogisk diplomuddannet i ungdomspædagogik fra Danmarks Lærerhøjskole og læreruddannelsen fra Skårup Statsseminarium.

Jesper har skrevet fagartikler om Outdoor Education og været pædagogisk konsulent for bl.a. "Mere bevægelse i folkeskolen".

Jesper er Danmarksmester og sølvvinder til VM i X-99, har været træner i New Zealand, USA og Caribien.

Jesper er stifter og udvikler af Danmark Rundt og Pro Skipper på Oure Højskole.

 

Søsikkerhed

Sikkerhedspolitikken følger den til enhver tid danske lovgivning på området. 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt
Tlf: 62 38 38 35

Social

kopieret