Nyhed

Oure Højskoles elevforening er nu en realitet

31. august 2022

Image Article Oure Højskole, Faciliteter, 2016, GEIR7336 Z

Der har i mange år været snak om en elevforening for tidligere elever fra Oure Højskole. Nu ser foreningen endelig dagens lys – og endda med stor opbakning på den stiftende generalforsamling.

I Oure Højskoles 33 år lange eksistens, har der været mange elever igennem på Sydfyn. Rigtig mange af dem har taget tilløb og snakket om en elevforening, men det er først nu, at foreningen ser dagens lys.  

Den 20. august 2022 blev Oure Højskoles elevforening en realitet, da der blev afholdt stiftende generalforsamling med efterfølgende fest på Oure.

Mere end 120 tidligere elever har tilkendegivet deres interesse for foreningen sammen med de 100 nuværende højskoleelever. Forventningen er, at interessen vil stige yderligere, når den nye bestyrelse begynder at planlægge diverse arrangementer i foreningen.

Det glæder viceforstander på Oure Højskole, Michael Schmidt Sørensen, at opbakningen til den nye forening er stor.

”Der er et stort sammenhold på mange af årgangene og et kæmpe netværk forbundet med at være tidligere højskoleelev, så vi vidste godt, at interessen ville være stor, når vi inviterede til den stiftende generalforsamling. Det var dog alligevel rart at blive bekræftet, da tilmeldingerne begyndte at tikke ind”, fortæller han. 

Full Screen Højskole Elevforening

Kom tilbage til højskolen og mød de andre elever

Formålet med den nye elevforening er, at tidligere elever kan bibeholde kontakten til deres gamle højskole og til deres højskolevenner – ikke kun dem fra egen årgang, men på kryds og tværs af alle årgange.

Lige nu er planen, at der skal afholdes ét årligt elevtræf på skolen, og derudover vil foreningens medlemmer blive inviteret med som frivillige på Heartland og som deltager til dannelsesfestivalen RESONANS, som hvert år afholdes på Oure.

Hvad der ellers kommer af arrangementer, vil bestyrelsen kommunikere ud senere.

Hvis du er tidligere elev på højskolen og har lyst til at blive en del af elevforeningen, kan du skrive til Oure Højskole på hojskole@oure.dk

Bestyrelsen for Oure Højskoles elevforening

  • Mads Øilo Lerche (15/16) - Forperson
  • Anne Katrine Bjerregaard (13/14) - Næstforperson
  • Mathias Hauge (20/22) - Kassér
  • Tine Jespersen ansat 17-19 - Sekretær
  • Elisabeth Nielsen/Lizzie (E21-)
  • Anders Koefoed (06/07)
  • Frederik Ellermann (22)

Suppleanter

  • Katrine Marschall (22)
  • Viggo Vive Andersen (21/22)