Header, Efterskole, Sejlads

Oure Sejl Akademi

Elsker du vind i håret og har du eventyr i blodet? Vil du lære at sejle eller fortsætte dit allerede eksisterende sejlerliv i et super inspirerende og udviklende miljø? Så er Oure Sejl Akademi noget for dig. Vi har både efterskole, gymnasium og højskole

Som sejlelev på en af vores tre skoler, vil du blive del af et helt unikt sejlermiljø med andre unge, der deler din passion for livet på vandet. Der er masser af sejlads på skemaet og du vil komme til at stifte bekendtskab med mange forskellige bådtyper i din tid på Oure, som er med til at gøre dig til en alsidig og hel sejler. 

Vi sejler på ture i det fantastiske Sydfynske Øhav, hvor forholdene til sejlads er perfekte - med åbent vand, vind, strøm og bølger. Du vil også komme rundt i andre farvande - alt efter hvilken skole du går på. 

I løbet af din tid som sejlelev på Oure har du mulighed for at tage en række beviser og certifikater - blandt andet duelighedsbevis, førstehjælpskurser og instruktøruddannelser. Læs mere om under den skole, du er interesseret i. 

Som elev på efterskolens og gymnasiets sejlerlinje, bliver du også en del af skimiljøet på Oure, hvor du har mulighed for at komme flere uger til Oures eget skihotel i Bad Gastein. 

Du vil blive undervist af nogle af landets bedste sejlere og instruktører og få alle de faglige kvalifikationer og søsikkerhed, det kræver at blive en hel sejler. Mød dem herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

Søger du andet spænding med Oure Sport? Besøg da gerne Oure Ski Akademi eller Oure Adventure Akademi.

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE SEJL AKADEMI

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE SEJL AKADEMI

Jesper Henriksen

Allerede som 6 årig begyndte Jesper Henriksen at sejle. Det er især friheden ved de åbne farvande, er tiltaler ham. Han er fascineret af de mange mekanismer, der skal gå op, for at sejlads bliver en succes. 
Jesper har en stor faglig og takstisk indsigt, og er især stærk som beslutningstager. Han er sejlerkosmopolit, og har vundet forskellige mesterskaber og haft professionelt virke i både USA, New Zealand og Caribien. Desuden har han været tilknyttet sejlads på Oure siden 1992, hvor han selv var elev på højskolen, inden han i 1993 blev underviser.  

Jesper underviser i sejlads på Oure Højskole og er leder af Oure Sejl Akademi.

Jesper er Cand. Pæd. i generel pædagogik, Master of Arts (Education) fra DPU på Aarhus Universitet. Han er pædagogisk diplomuddannet i ungdomspædagogik fra Danmarks Lærerhøjskole og læreruddannelsen fra Skårup Statsseminarium.

Jesper har skrevet fagartikler om Outdoor Education og været pædagogisk konsulent for bl.a. "Mere bevægelse i folkeskolen".

Jesper er Danmarksmester og sølvvinder til VM i X-99, har været træner i New Zealand, USA og Caribien.

Jesper er stifter og udvikler af Danmark Rundt og Pro Skipper på Oure Højskole.

 

Læs mere om sejlads på de tre skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret