Full Screen Media, Header, Boardsport Akademi,

Oure Boardsport Akademi

Er du vild med boardsport? Eller er du nysgerrig for at komme i gang? På Oure Boardsport Akademi er du garanteret fart, spænding og vind i håret!

Oure Boardsport Akademi rummer Boardsport på Oure Efterskole og Snowboard & Kitesurf på Oure Højskole

På efterskolen kommer du igennem en masse forskellige boardsportdiscipliner som windsurf, SUP, longboard, skateboarding og kitesurfing, så du får en bred uddannelse inden for boardsport. Dit ophold byder også på tre uger på ski/snowboard i de Østrigske Alper, hvor du kommer til at bo på Oures eget skihotel. 

På vores højskole er der snowboard og kitesurf på programmet. Du kan vælge mellem forskellige kombinationer indenfor de to sportsgrene - eller du kan gå all in og få hele pakken, inklusiv muligheden for at blive både kitesurf- og snowboardinstruktør. 

Mød vores dygtige undervisere på boardsport herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

Søger du andet spænding med Oure Sport? Besøg da gerne Oure Ski Akademi eller Oure Adventure Akademi.

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE BOARDSPORT AKADEMI

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE BOARDSPORT AKADEMI

Inge Katrine Riber Meldgaard

Inge er ansat på Oure Efterskole i 2021.

Inge underviser i Boardsport og er huslærer.

Inge Katrine er uddannet Oplevelsesøkonom fra Aarhus Universitet i 2019 og har forud for det en bachelor i Virksomhedskommunikation og Fransk. Hun har desuden boet og studeret et år i Sydfrankrig.

Inge Katrine har erfaring med mange typer af boardsport. Hendes største passion er kitesurfing, hvor målet hele tiden er at sætte ny højderekord. Inge Katrine er desuden tidligere aktiv inden for rulleski og har undervist i Aarhus Skiklub. Derudover sejler hun i den lokale sejlklub i Svendborg.

Udover diverse boardsport-aktiviteter har Inge Katrine dyrket forskellige sportsgrene gennem årene: svømning, sejlads, ridning, tennis, springgymnastik, polefitness, dans og yoga.

Læs mere om boardsport på de to skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret