Header, Sommerkurser, Skum, Børn

Aktiviteter for børn og unge

Mens de voksne koncentrerer sig om deres aktiviteter, samles børn og de unge i grupper med jævnaldrende. Børne- og ungegrupperne giver en perfekt mulighed for at få nye kammerater og måske varige venskaber. Programmerne står på alderssvarende aktiviteter inden for følgende kategorier, der alle tager udgangspunkt i linjerne, der udbydes på Oure Efterskole: Adventure, beach- og vandsport, boldspil, dans, musik og skuespil.

Børn og unge skal ikke på forhånd vælge, hvilke aktiviteter, de ønsker at prøve af. Vi skræddersyr spændende og varierende programmer til de forskellige aldersgrupper, så alle får prøvet kræfter med en masse forskellige aktiviteter målrettet dem.

Image Article, Sommerkurser, Hoppeborg

En masse sjov med jævnaldrene børn og unge

Når børn og unge laver aktiviteter på Oure Familiehøjskole, er der instruktører, der varetager den pædagogiske trivsel og fagligheden i aktivitetsudbuddene.

På baggrund af alder og evt. afsluttet klassetrin sørger vi for, at børnene kommer i passende grupper med jævnaldrende piger og drenge. Vær opmærksom på, at børne- og ungegrupperne kan blive delt i op i rene aldersgrupper, dvs. 5-årige for sig og 6-årige for sig osv., hvis der i nogle uger skulle være særligt store grupper. 

Nedenfor kan du se eksempler på børne- og ungeaktiviteter. Disse varierer og tilpasses selvfølgelig den enkelte aldersgruppe. 

Aktiviteterne

  • Adventure: O-løb, skattejagt, stratego, indianere og røvere, forhindringsbane, skovtur, klatring, bålhygge og lignende spændende og eventyrlige aktiviteter.
  • Beach- og vandsport: Aktiviteter i skolens egen svømmehal (svømning, udspring, boldspil, leg og plask, vandtilvænning, konkurrencer) eller på en nærliggende strand (bygge sandslot, leg i vandkanten, boldspil, strandlege- og spil).
Image Article, Sommerkurser, Aktiviteter For Boern, Stranden
Image Article, Sommerkurser, Aktiviteter For Boern
  • Boldspil: Stikbold, høvdingebold, beachvolley, strandhåndbold, rundbold, fodboldgolf og lignende spil og lege (både velkendte klassikere og hjemmelavede) med bolde i alle former.
  • Performing Arts (dans, musik og skuespil): Dans efter koreografi, fri dans, stopdans og andre bevægelseslege, pardans, sang, samspil, teatersport, skuespil, dramaundervisning, leg og underholdning.

Fællesaktiviteter for børn, unge og voksne

I ugens program er der indlagt et fællesmodul. Her bliver børn, unge og voksne udfordret sammen i aktiviteter, hvor alle kan være med.

Hver morgen, efter morgenmaden, samles alle til morgenmøde. Her vil der være information om dagen og ugen samt underholdende indslag for alle aldersgrupper. Vi slutter af med fælles morgengymnastik for at få kroppen i gang.

Efter dagens program udnytter vi de lange sommeraftener til sjove, sociale aktiviteter, der varierer fra uge til uge. Aftenprogrammerne bliver præsenteret på velkomstmødet den første dag.

På Oure er det ikke kun børnene, der skal have det sjovt. Vi har et bredt udvalg af sjove og udfordrende aktiviteter for voksne, hvor du kan være med uanset dit niveau.

Image Article, Sommerkurser, Aktiviteter For Boern, 3

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret