Nyhed

Trifork og Skolerne i Oure indgår samarbejde med målet om en mere bæredygtig verden

23. marts 2023

Image Article Ocean Race Højskole (1)

IT-virksomheden Trifork har allieret sig med Skolerne i Oure og skal sammen uddanne børn og unge under The Ocean Race i Aarhus.

Når den legendariske kapsejlads The Ocean Race kommer til Danmark for første gang nogensinde, bliver det med IT-virksomheden Trifork som hovedsponsor. 

Trifork vil bruge sponsoratet til at sætte fokus på, hvordan teknologi er en af de primære drivkræfter til at skabe en mere bæredygtig verden. 

Håbet om en mere bæredygtig verden, deler Trifork med Sejlads-linjerne på Skolerne i Oure, som i mange år har arbejdet med verdensmålene og stille og roligt har bevæget sig i en mere bæredygtig retning. 

Trifork har nu allieret sig med Skolerne fra Oure, hvis tidligere sejlelever skal undervise lokale folkeskoleklasser og ungdomsuddannelser fra Aarhus og omegn, når Ocean Race lægger til kaj i Aarhus Havn d. 29. maj-8. juni og en masse børn og unge får mulighed for at lære nyt gennem Triforks skarpe IT-hjerner og Skolerne i Oures tidligere elever. 

Undervisningen vil fokusere på, hvordan teknologi kan hjælpe med en mere bæredygtig tilværelse.

The Ocean Race er det største sportsevent i Danmark i 2023, og vi vil bruge den opmærksomhed til at sætte fokus på en af de allervigtigste agendaer for os alle sammen, nemlig bæredygtighed. Samtidig står sejlsporten vores hjerte nær i Trifork, og derfor er samarbejdet med Oure et stærkt match. Sammen har vi udviklet et inspirerende undervisningsformat, hvor børnene vil få en forståelse for, hvordan man udvikler IT med fokus på at bygge sin egen bæredygtige smart building”. 

Udtaler, Malthe Kringelbach Iversen, CMO Trifork. 

Full Screen Ocean Race Højskole

”Samarbejdet med Trifork omkring undervisningen til The Ocean Race er et nyt lag på, hvordan vi normalt indgår i sejlsportskonkurrencer. Vi har samlet en gruppe tidligere elever fra Skolerne i Oure, som alle brænder for undervisning og udvikling af de yngre generationer. Med den energi de har bragt ind i det her projekt, får folkeskoleklasserne og ungdomsuddannelserne i Aarhus nogle inspirerende timer, hvor de forhåbentlig går derfra med et smil på læben, klogere på Trifork, Oure og The Ocean Race.”

Udtaler Jesper Henriksen, Leder af Oure Sejl Akademi på Skolerne i Oure. 

The Ocean Race foregår i Aarhus fra d. 29. Maj til d. 8. juni.

Trifork og Oure udstiller på Sustainability Island, hvor undervisningen af lokale folkeskoleklasser og ungdomsuddannelser foregår i dagtimerne på hverdagene. Tilbuddet om undervisning er sendt til skolerne i Aarhus, hvor lærerne nu har mulighed for at booke sig ind på de enkelte dage under Ocean Race.