Event

Oure Adventure Race 2023

Dato: 21. apr. 2023

Tidspunkt: kl. 16:00

Sted: Skolerne i Oure, Idrætsvej 1, 5883 Oure

Image Article Adventure Race Hauge (1)

Foto: Mathias Hauge

Oure Adventure Race - Årets udfordring på Fyn - Sæt X d. 21.-22. april!

Skolerne i Oure byder traditionen tro på adventure race i fantastiske omgivelser, med målet om at sende deltagerne ud på en oplevelse og udfordring, der vil skabe minder.
Adventure race er en holdsport, hvor det gælder om at komme hurtigst fra start til slut, imens man bevæger sig ved hjælp af forskellige discipliner, alt imens man selv finder vej. Vi indbyder til 2 distancer for at give alle muligheden for at være med: Fighter (fredag) og Challenge (lørdag). 

Fighter distancen er for dig, der gerne vil prøve dig selv af i en sportsgren, der er lidt udover det sædvanlige. Navigationen er tilpasset begynderen, der vil have en god oplevelse, imens du tester dig selv af i følgende discipliner: Cykling, løb, terrænløb, vand- og reb-aktivitet. Derudover vil vi forsøge at få dig og dit hold steder hen, som du vil blive overrasket over at skulle opleve i træningstøj.
Vindertiden er på 3-4 timer og lukketiden er på 5 timer.
Udstyr: Alt det kræves er en cykel, der kan køre på grus, samt hjelm og tøj til dagen.
Antal deltagere på hvert hold: 2-3

Challenge distancen er for dig, der har stiftet bekendtskab med disciplinerne indenfor adventure race før eller blot er i god form og har fundet et hold, hvor der er mindst en person, der kan finde vej på kort. Navigationen bliver mere udfordrende og distancerne bliver længere for challenge-deltagerne, men ønsket om at sende dig og dit hold specielle steder hen fastholdes. Disciplinerne for Challenge er: MTB, løb, terrænløb, vand- og reb-aktivitet, samt kajak.
Vindertiden er på 7 timer og lukketiden er på 9 timer.
Udstyr: MTB og hjelm, samt krav om at deltagerne kan lave en makkerredning i kajak.
Antal deltagere på hvert hold: 3
Yderligere regler kan læses på DARUs hjemmeside

Følg os på Facebook for at holde dig opdateret og få den seneste information - både på Oure Adventure Akademi samt på eventet her
Vi ser frem til at afholde en oplivende dag for alle deltagere.

 

Full Screen Adventure Race Målstreg Hauge
Full Screen Adventure Race Hauge
Full Screen Adventure Race Hop Hauge