Nyhed

Ny Head of Coaching på Oure Kostgymnasium

18. marts 2024

Image Article Klaes Fodbold

Klaes Egel har første arbejdsdag som ny Head of Coaching. Her sammen med Sportsleder Johnny Vaaben Johansen

Klaes Egel starter som ny Head of Coaching på Oure Kostgymnasium, hvor han skal være med til at danne og uddanne de mange unge fodboldtalenter

Det er første arbejdsdag for Klaes Egel, som kommer fra en stilling som Auditør i DBU, og som længe har haft et godt øje til Oure Fodbold Akademi. Han glæder sig til at bidrage til det fundament, som i mange år er blevet bygget op.

Krydsfeltet mellem dannelse, uddannelse, og i mit tilfælde fodbold, er super interessant. Og derfor passer det her projekt perfekt til mig. Derudover elsker jeg at bygge, og gerne lokalt, så at jeg kan bygge videre på det fine fundament, der ligger på Oure Fodbold Akademi, glæder jeg mig rigtig meget til”, fortæller den nyansatte Head of Coaching.

Klaes Egel kommer fra en stilling i DBU, hvor han i flere år har lavet den kvalitative vurdering af licensklubber i hele landet. Han er derfor klædt godt på til at hoppe ind i den nye stilling og bidrage til den fortsatte udvikling af talentmiljøet for både drenge og piger på Oure Kostgymnasium.

Der er derfor også stor begejstring at spore over ansættelsen hos Sportsleder på Oure Kostgymnasium, Johnny Vaaben Johansen.

Det er et kæmpe scoop for vores sted. Klaes har en masse erfaring med kombinationen fodbold og kostskole, og han har stor indsigt i vores klub og det setup vi har omkring vores elitefodbold. Det er en god transfer vi har scoret os”, fortæller han smilende.

Det hele unge menneske
Det er ikke kun fodbolden og sportslige resultater, der tæller for den nye Head of Coaching. Det er hele miljøet omkring de unge mennesker, der gør, at stillingen er interessant for Klaes Egel.

Det er det hele unge menneske, jeg glæder mig til at arbejde med. De er jo ikke ”bare” fodboldspillere, men gymnasieelever og unge mennesker, som er alt muligt andet, og det glæder jeg mig til at arbejde med”, fortæller Klaes, der til dagligt skal fungere som Head of Coaching i SfB Oure FA og Fodboldkoordinator på Oure Kostgymnasium, hvor han har ansvaret for fodboldkonceptet og elevernes trivsel.  

Læs mere om Oure Kostgymnasium