Fodbold for piger og drenge på Oure Kostgymnasium

Scroll ned, hvis du vil læse om fodbold for drenge. 

Fodbold for piger

Elsker du at spille fodbold? Og har du lyst til at være en del af et kæmpe fællesskab - både på banen og udenfor banen? Så er Oure Fodbold Akademi lige noget for dig. Vi har fodboldtræning på programmet hver dag, et styrketræningsprogram, som er tilpasset dig og en masse skønne fodboldpiger, som du kan se frem til at tilbringe de næste tre år med. 

Du bor, spiser, træner og går i gymnasiet med dine studiekammerater. På Oure er der ingen transporttid, da både skole, hjem og træning er samlet på ét sted. Tiden bliver derfor udnyttet optimalt, så du både kan fordybe dig i fodbold, venskaber og skole, mens vi støtter dig hele vejen igennem.

Image Article, Kostgymnasium, Fodbold, Pigefodbold, Undervisning, Peter Bonde

Fodbold for piger på Oure Kostgymnasium

Vi tager fodbolden seriøst og har et unikt og professionelt setup med de bedste undervisere, som sigter på at udvikle dig, dine færdigheder og kundskaber.

Vi tager udgangspunkt i det niveau, der passer til dig, uanset om du har ambitioner om at komme på landsholdet eller blot elsker at spille fodbold. 

Fra 2024 har en overbygningsaftale med Fortuna-Svendborg, der går under navnet Fortuna Oure. Samarbejdet har til formål at styrke talentudvikling og elitefodbold for elever på vores gymnasium, som træner sammen med piger fra Fortuna-Svendborg. Fortuna Oure har mål om at blive licensklub i 2025. 

 

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD FOR PIGER HER

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD FOR PIGER HER

Marlene Kristensen

Ansat på Skolerne i Oure i 2018, hvor Marlene underviser i fodbold på Oure Efterskole.

Marlene har vundet Danmarksmesterskabet og Pokalmesterskabet. Hun har spillet på landsholdet og været med til EM og VM.

Marlene har læst dansk og idræt på universitetet, har en master i fitness og træning, og har en A-licens.

Fodbold for drenge på Oure Kostgymnasium

Fodboldlinjen på Oure Kostgymnasium er for dig, der brænder for fodbold. Vi tager dit talent og din passion alvorligt og har skabt et professionelt setup, hvor du kan optimere din udvikling, mens du tager en gymnasial uddannelse.

Oure Fodbold Akademi er i samarbejde med SfB i Svendborg en del af DBU’s licenssystem, som giver adgang til U17- og U19-divisionen. Dette gør, at vi bedst muligt kan matche dig på dit udviklingsniveau.

Image Article, Kostgymnasium, Fodbold

Fokus på mennesket og fodboldspilleren

Flere nuværende professionelle fodboldspillere har tidligere haft et ophold på Oure Kostgymnasium, som har været afgørende for deres udvikling og karriere.

Vi har både fokus på mennesket og fodboldspilleren og har samlet skole, hjem, fritid og ikke mindst fodbold på ét sted.

Vi har lysten og ressourcerne til at udfordre, støtte og hjælpe dig hele vejen lige meget hvilket niveau, du starter på.

 

Vil du udvikle dig som fodboldspiller på Oure Kostgymnasium?

Vi udvikler spillere, som kan skabe kampene og som er i stand til at indgå i spillet med et positivt og kreativt bidrag. Vi lader ikke positionen definere spilleren, men lader personen skabe positionen og på den måde også holdets udtryk.

Samtidig er vi bevidste om fællesskabets betydning og muligheder. På fodboldbanen leder vi efter det særlige, der kan opstå i samspillet mellem flere individer.

 

 

Image Article, Højskole, Fodboldtræner, Undervisning
Image Article, Kostgymnasium, Fodbold, Fodbolde

Motiverende fodboldtræning på Oure Kostgymnasium

Trænerne på Oure Fodbold Akademi opmuntrer, motiverer og tør stille sig i baggrunden på en måde, så det bliver spillerne, der skaber spillet og bliver "tvunget" til at tage ansvar med modige aktioner og taktiske justeringer.

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD FOR DRENGE HER

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD FOR DRENGE HER

Mikkel Rose Rasmussen

Ansat på Skolerne i Oure i 2005. Mikkel underviser på fodboldtræneruddannelsen på Oure Højskole i fodboldteori, praktik, pædagogik, børne- og ungdomskultur og sportslyrik.

Mikkel er desuden koordinator på Oure Kostgymnasiets fodboldlinje og underviser på Obligatorisk idræt på B og C-niveau.

Mikkel er bachelor i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet med sidefag i Nordisk. Mikkel har en kandidat i Kultur & Formidling, hvor han skrev speciale om "Fænomenet Fodbold - om mytedannelse og mytologisering". 

Mikkel har en UEFA A-licens fra 2015 og sidder i Træneruddannelsesgruppen i DBU og i Uddannelsesudvalget i DBU Fyn.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 15

Social

kopieret