Header, Sommerkurser, Ungdomscamp, Skuespil

SkuespilCamp

Tag en kreativ uge på vores SkuespilCamp og oplev livet som efterskoleelev på Oure Efterskole!

Kom til Oure og få fem dage fyldt med teater, grin og hygge sammen med andre skuespil-interesserede unge fra hele landet. Det bliver fem dage spækket med teaterøvelser, improvisation, devising teknik, karakteropbygning og meget mere.

Image Article, Efterskole, Skuespil, Skuespil Camp

Bliv en del af et kreativt miljø

Det hele foregår på Oure Efterskole i professionelle teaterrammer. Så går du med tanker om at tage et år på teater- og skuespil-efterskole? Så prøv en uge på UngdomsCamp i uge 42 og oplev efterskolelivet på Oure Efterskole.

Du vil blive lukket ind i et kreativt miljø, hvor der er fokus på at udvikle dine skuespillerevner. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

MØD UNDERVISERNE PÅ SKUESPIL HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SKUESPIL HER

Jesper Mulbjerg Larsen

Underviser i Skuespil på Oure Efterskole.

Ansat på Oure Efterskole i 2019.

Igennem de sidste 29 år har Jesper arbejdet med teater. Først som skuespiller på diverse forestillinger - lige fra børneforestillinger til musicals til klassiske Shakespeare-forestillinger. Siden som instruktør og manuskriptforfatter på ungdomsskoler og i forskellige teaterforeninger.

De seneste år har Jesper samarbejdet med Odenses symfoniorkester i forbindelse med Odenses Harry Potter Festival og Magiske Dage i Odense.

Jesper er uddannet fra Aarhus Universitet i Dramaturgi og Historie, og har inden jobbet på Oure arbejdet som gymnasielærer på Flow i Odense, hvor han har undervist i dramatik og historie.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62383835

Social

kopieret