Header, Sejlads, Højskole

SejlCamp

Tag en uge på vores SejlCamp og oplev livet som efterskoleelev på Oure Efterskole! Tilmelding åbner d. 17. august 2023.

Vores UngdomsCamp på Sejlads i efterårsferien er for selvhjulpne sejlere, som dyrker sejlsport i en klub og har deres egen jolle, eller lejer en igennem egen sejlklub.

I 2023 holder vi Campen for alle ungdomssejlerne på samme tid og det foregår fra i d. 14.- 17. oktober (Optimist, Zoom8, Feva og Tera). Det betyder, at der i år er deltagerbegrænsning på, så det gælder om at være hurtig på tasterne.

Der er fokus på træning af høj kvalitet på vandet og masser af sociale aktiviteter på land. Du kommer til at bo i efterskolens huse og får lov til at opleve, hvordan det er at være sejlelev på Oure Efterskole. Så vidt det er muligt, bliver du indkvarteret sammen med nogen, du kender fra din klub eller klasse, det er muligt at ønske i tilmeldingen.

 

Sejlads, Højskole, Image Article, 1

Tilmelding SejlCamp Oure

Oure SejlCamp er lidt anderledes end vores øvrige Camps, da du tilmelder dig på manage2sail.dk. Betaling skal foretages sammen med tilmeldingen på MobilePay og er først gældende, når betalingen er modtaget. Hvis du har tilmeldt dig og betalt inden d. 18 september, får du en sejler-overtrækstrøje trykt med eget navn. Ved tilmelding efter d. 18 september, får du stadig BIB men uden navn. Denne udleveres på Skolerne i Oure.

Tilmeld dig på manage2sail.dk

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62383835

Social

kopieret