210705 Ouresommer Musik 1 (1)

MusikCamp

Tag en uge på vores MusikCamp og oplev livet som efterskoleelev på Oure Efterskole!

Oure Efterskole er meget mere end sport. Betegnelsen 'Performing Arts' dækker over dans, musik og skuespil, hvor dette udgør en vigtig del af vores kreative efterskole. Det betyder blandt andet, at Skolerne i Oure sætter det nyeste og bedste udstyr til rådighed, samtidig med at professionelle undervisere står klar til at guide og undervise dig.

Så hvis du går og overvejer et år på musikefterskole, så prøv fem dage på vores MusikCamp i efterårsferien og oplev hvad Oure Efterskoles musiklinje har at byde på.

Image Article,Ungdomscamps,210705 Ouresommer Musik 10

Lav din egen musik og få den produceret af en topprofessionel producer

Du møder professionelle musikere, der lærer dig, hvordan man laver sin egen musik. Det kan både være som singer-songwriter, i et band eller som producer. Herefter indspiller du din musik sammen med en professionel producer. 

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

Anders Thambo Rasmussen

Anders har været ansat på Oure siden 2018.

Gennem flere år som musiker og lydtekniker har Anders Thambo oparbejdet et stort overblik og en vigtig knowhow i alle aspekter omkring det at udøve musik og produktion af musik – både på, foran og bag scenen.

Siden 2009 har Anders Thambo spillet bas i en række forskellige bands. Mest kendt er han nok for sin basist- og producerrolle i bandet The Eclectic Moniker, han selv var medstifter af. Bandet var et dansk indie-pop-band, der i 2011 vandt P3's Karrierekanonen og debuterede med den calypsoinfluerede single, "Easter Island" i 2012, som blev P3's Uundgåelige.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62383835

Social

kopieret