Header, Sommerkurser, Ungdomscamp, Design Dit Eget Kursus, Beachvolley

Bland din egen camp i uge 27 og 32

Prøv kræfter med en masse forskellige aktiviteter, du helt selv vælger og få nye, sjove og udfordrende oplevelser.

Eksempler på aktiviteter: 

Formiddagsaktiviteter: Adventure Light, Mobility, Klatring, Landevejscykling, OureCross, Skuespil, Svømning, Windsurfing og Yoga.

Eftermiddagsaktiviteter: Beachvolley, Dans/Street /Hip Hop, Fitness 360, Havkajak, Løb, Minitriatlon, Mountainbike, Musik og Sejlads.

På dette kursus, får du hver dag mulighed for at vælge mellem alle aktiviteter, som du vil deltage i dagen efter. Der vil være forskellige valgmuligheder alle dagene. Vi kan ikke garantere, at du får dit førstevalg hver dag, men vi vil gøre vores allerbedste. Det finder vi ud af i fællesskab. Foruden dine selvvalgte aktiviteter kommer du til at deltage i fællesaktiviteter for alle på UngdomsCamp.

 

 

Image Article, Sommerkurser, Ungdomscamp, Basketball

Du vil blive mødt af nogle af de allerdygtigste og mest imødekommende instruktører, der alle glæder sig til at undervise dig i lige netop deres speciale. Al undervisning vil foregå på begynder/let-øvet-niveau, og der vil både være fokus på holdets og din individuelle udvikling.

Du får en uge fyldt med oplevelser, udfordringer og indtryk. Her er plads til alle, bare du er indstillet på at prøve masser af nye aktiviteter i en uge med fuld fart på.

Hvad venter du på? Meld dig til og få nogle forrygende dage med en masse andre unge.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret