
Spisehuset på Skolerne i Oure søger en passioneret, fagligt kompetent og pædagogisk orienteret medarbejder til en fuldtidsstilling med opstart i starten af det nye år.
Brænder du for at arbejde med mad og unge mennesker, så er dette lige noget for dig.
Vores mål er at skabe ansvarlige maddannede verdensborgere, der kan tage stilling til bæredygtighed, ernæring og kulinarisk kvalitet.
Vi har tre køkkenet i Oures Spisehus, som dagligt laver mad til 1.000 elever fra vores efterskole, gymnasium og højskole. Stillingen vi søger en medarbejder til, vil være placeret i efterskolens spisehus, hvor vi hver dag laver seks måltider til 800 elever.
I spisehuset på Oure Efterskole laver vi mad med særligt fokus på det grønne køkken. Vi gentænker klassikere i grønne udgaver. Vi henter mange af vores grøntsager fra vores egen produktionshave og vi tager på besøg hos vores fantastiske lokale producenter, som vi har meget tætte samarbejder med.
Spisehuset på efterskolen er et pædagogisk værksted, hvor al undervisning foregår i produktionen med teams af elever, der på skift deltager i det praktiske køkkenarbejde.
Du vil blive en del af et køkken under udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på retningen, smagen og hverdagen.
Kan du bidrage positivt til udviklingen af en høj kulinarisk og bæredygtig standard, og hvis du mener, at kulinariske krav til hverdagsmaden er en nødvendighed – og i øvrigt selv kan gå forrest i at inspirere elever og kollegaer til kreativt at forfølge vore mål, så er denne stilling noget for dig.
Vi forventer, at du:
Vi tilbyder:
Du kan læse mere om Skolerne i Oure på vores hjemmeside www.oure.dk
Opstart efter aftale
Løn efter anciennitet
Nærmere oplysninger: Kontakt Sissel Grønning, 27111802 eller Mads Dreyer 23241356
Send din ansøgning til job@oure.dk mærket “Efterskolens spisehus”
Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 09.01.2026 - samtaler afholdes løbende i januar 2026.