Full Screen Efterskole Stemning Hus Fotograf Yilmaz Polat

Oure Efterskole søger passioneret Efterskolelærer til matematik og science

Du er først og fremmest vild med at arbejde med unge mennesker. Du brænder for at vejlede og guide dem gennem et år på efterskole, hvor hverdagens op og nedture skal tackles. Du er tydelig i din kommunikation og evner at sætte trygge rammer for elevernes forpligtende fællesskab. Du kan se dig selv i et aktivt læringsmiljø med over 770 elever fordelt på 9. og 10 kl., hvor dannelse og verdensborgerbegrebet er omdrejningspunktet for undervisning og samvær med eleverne.

Matematik og science
Du skal have undervisningskompetencer i fagene Matematik og Science (tværfagligt fag, der rummer biologi, geografi og fysik). Du brænder for at samtænke fagene og værdsætter at samarbejde med dine kolleger om at udvikle faget. Den ledige stilling er tilknyttet vores 9. klasse årgang, men du skal kunne se dig selv på begge årgange.

Huslærerrollen
Du vil som lærer på Oure Efterskole få rollen som huslærer for 10-16 elever. Huslærerrollen er for os det, der kitter hele vores efterskole sammen og som er et af de væsentligste omdrejningspunkter for, at eleverne bliver mødt, set og hørt i deres hverdag. Huslæreren er forpligtet på at holde forældrene orienteret om elevens trivsel - både hvad der angår linje, fag og det sociale liv. Det er afgørende, at du har en naturlig autoritet og brænder for at udvikle unge mennesker.

Samarbejde
Du er et menneske for hvem samarbejde er vigtigt, og du er klar på at indgå i et dynamisk teamsamarbejde med dygtige kolleger. Samarbejdet bliver særlig synligt på vores fælles faglige fordybelsesfredage, i temauger, og i forbindelse med håndtering af elevernes trivsel.

Vi tilbyder et unikt skolemiljø, der rummer både et kostgymnasium og en højskole. Vi er ca. 90 skønne kolleger på Oure Efterskole, med mange forskellige kompetencer, som vi nyder og har gavn af på daglig basis.

Vi tilbyder en fuldtids fastansættelse fra 1. august 2024. Stillingen rummer aften- og weekendtilsyn.

Ønsker du nærmere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Kjems, viceforstander, på ckj@oure.dk

Læs mere om skolen, vores værdier og hverdag på: www.oure.dk

Ansættelser på efterskoleområdet sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet for forstandere, viceforstandere og lærere ved efterskoler, husholdnings- og håndarbejdsskoler.

Ansøgning samt relevante bilag bedes sendes til job@oure.dk mrk. ”Efterskolelærer”.

Ansøgningsfrist fredag d. 14. juni kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt i uge 25 og 26.