Fysioterapi på Oure

Alle elever har mulighed for at booke en tid til undersøgelse hos skolens fysioterapeut Lasse Larsen. Her har du mulighed for at blive hjulpet med opstart på relevant træning.

Lasse har et overordnet fokus på at styrke din egen tilgang til et aktivt idrætsliv, hvor skader ofte er et uundgåeligt onde. Derfor vil du blive draget meget ind i processen, for både at få en forståelse for hvorfor skaden kan være kommet, men også for at tage en del af ejerskabet på vejen tilbage til din aktivitet.

Det vil ofte skabe grobund for en bedre tilgang til håndteringen af fremtidige skader og forhåbentligt over tid give en følelse af at være mere i kontrol, så nye skader, der normalt ville udvikle sig, kan stoppes i opløbet vha. omtanke og fornuft.

Se også sygeplejerske på Oure.

Har du brug for en tid hos Lasse?

Hvis du som elev har brug for en tid hos Lasse, skal du tage fat i din linjelærer, som efterfølgende kan booke en tid til dig. Lasse vurderer efter første tid om du har brug for mere end ét besøg.

Hvis du har et mere kompliceret forløb, som kræver, at du bliver tilset af læge, har brug for en scanning eller andet, vil Lasse hjælpe dig og dine forældre med at få lagt en plan for det videre forløb.

MØD VORES FYSIOTERAPEUT LASSE HER

undefined

MØD VORES FYSIOTERAPEUT LASSE HER

Lasse Larsen

Lasse Larsen er fysioterapeut på Skolerne i Oure.

Lasse har de sidste tre år været tilknyttet Skolerne i Oure gennem ADG Fysioterapi, men blev i efteråret 2020 fastansat på Oure.

Lasse er uddannet som fysioterapeut i 2012 og har siden da arbejdet på flere forskellige klinikker.

Lasses hovedfokus som fysioterapeut på Skolerne i Oure er at diagnosticere skader og for, på bedst mulig vis, at få eleverne tilbage til deres aktiviteter.

Derudover er Lasse tilknyttet Oure Fodbold Akademi og Oure Håndbold Akademi som en del af de fysiske trænerteams.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62383838

Social

kopieret