Nyhed

Mød en medarbejder: Mark Kammersgaard – Underviser på Oure Efterskole

10. oktober 2023

Medarbejderfoto Mark Kammersgaard Ny

Skolerne i Oure har 270 medarbejdere, som arbejder med alt fra boglig undervisning, madlavning, fodboldtræning, skuespilundervisning, administration, vedligehold og meget andet. Dyk ned i medarbejderportrætterne og lær medarbejderne bedre at kende.

Mark Kammersgaard har mange kasketter på Oure. Huslærer, fodboldtræner og ansvarlig for elevrådet. Han er vild med den afvekslende hverdag. Læs Mark Kammersgaards portræt og bliv klogere på, hvad det er, han synes, der gør Oure til en fed arbejdsplads.

Hvornår startede du på Oure?
Jeg er i gang med mit 11. skoleår på Oure.

Jeg bidrager især med ansvarlighed, høj faglighed og dedikation indenfor mine arbejdsområder. Jeg er til at stole på og så vil jeg gå langt for at hjælpe de unge mennesker afsted på livets til tider bumpede vej.

Mit job giver mening, når eleverne søger vejledning hos os voksne, forsøger at ændre tingenes tilstand og efterfølgende smiler bekræftende til dig, hvis de lykkes med vores fælles plan. Det giver mening for mig at være med til at guide de unge mennesker i løbet af deres efterskoleår.

Min dagligdag på Oure er meget afvekslende. Jeg er huslærer for et skønt hus med nogle dejlige unge mennesker. Jeg er fodboldtræner og får derfor også mulighed for at se eleverne i deres sportslige miljø. Jeg er derudover elevrådsansvarlig, hvor jeg møder mange forskellige elever, som hver især går ind i elevrådet med en kæmpe energi og en lyst til at bidrage positivt til vores skole.

Udover de andre kasketter har jeg vagt i caféen hver anden uge, hvor eleverne kommer og hænger ud.

Jeg er vild med den afvekslende hverdag og føler, at den giver mig mulighed for at udvikle mig både fagligt og som menneske.

Det bedste ved Oure er mangfoldigheden. Hver dag møder man elever og ansatte, der ikke ligner dig selv og har en helt anden tankegang end dig selv.

At lytte og forstå mennesker med en anden baggrund, er det, der gør Oure spændende, og det DNA må vi aldrig må miste.

At arbejde med dialogpædagogik er for mig personligt spændende og lærerigt, da det tvinger mig til at lytte og reflektere, fremfor altid at gå den vej, jeg mener, er den rigtige. 

At arbejde på Oure er en livsstil og jeg elsker det.