Event

Kom til workshop i scenekunst

Oure Kostgymnasium, Vejstruplundvej 18A, 5882 Vejstrup

 • 12. Jan 2024, kl. 17.00 - 13. Jan 2024, kl. 13. 30
 • Gratis Scenekunst Workshop Facebook Event (1080 X 1080 Px) (1)

  Gratis scenekunst workshop

  Du inviteres hermed til en scenekunst workshop samt introduktion til vores skuespillinje på Oure Kostgymnasium fredag d. 12. januar kl. 17.00.

  Workshoppen er med overnatning på skolen og afrundes med Åbent hus arrangementet på skolen, hvor du og dine forældre kan høre meget mere om skolen generelt.

  Tilmelding til workshoppen skal ske senest: d. 8. januar kl. 12 til: te@oure.dk Når du har gennemført din tilmelding, vil du få tilsendt et program og alt praktisk information.

  Lidt om gymnasiet på Skolerne i Oure

  Få din studenterhue og oplev det fantastiske fællesskab på Oure Kostgymnasium.

  Er du passioneret og har engagement til at udforske scenekunsten og gennemgå en stor udvikling, er Oure det helt rigtige sted for dig.

  Oure Skuespil Akademi retter sig mod alle, som har passion for skuespil, men henvender sig specielt til dig, som ønsker at udvikle dig som scenekunster og tør fordybe sig i et kreativt miljø med dine skolekammerater.

  Oure Skuespil Akademi samarbejder bl.a. med BaggårdTeatret i Svendborg - et professionelt teater af stor værdi og betydning for

  Underviseren

  Underviser Morten Hembo er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole. Herudover en kandidat grad på Universität der Künste Berlin. Han har mere end 20 års undervisningserfaring fra scenekunstskoler i ind- og udland samt mange års freelancer producering af professionelle teaterforestillinger.