Adventure & Ski på Oure Kostgymnasium

Image Article, Kostgymnasium, Adventure, Klatring

Adventure & Ski på Oure Kostgymnasium for en aktiv og alsidig hverdag

Adventure er for dig, der vil være aktiv, komme i form, få frisk luft og leve sundt. Du får en aktiv og alsidig hverdag, hvor du kommer i form ved løb og mountainbike i skovene og bliver stærk på klatrevæggen og i havkajakken.

Oure Kostgymnasium samler dit hjem, sociale liv, din skole og træning på et sted, så du kan få det optimale ud af dine tre år på gymnasiet. 

 

Adventurelinje på Oure Kostgymnasium giver plads til individet

Adventure giver plads til individet i et stærkt fællesskab, hvor det handler om at bakke hinanden op og udfordre sig selv. Træningen foregår oftest i naturen - i skoven eller ved havet - og benytter også fitnesslokale, klatrehal og svømmehal. 

På Oure har vi de bedste og mest passionerede undervisere, som sigter efter at udvikle dig ud fra det udgangspunkt, den form og de færdigheder, du kommer med

Image Article, Kostgymnasium, Adventure
Image Article, Kostgymnasium, Adventure, Kajak

Adventure på Oure Kostgymnasium i samspil med skilinjen

Adventurelinjen træner ofte sammen med skilinjen - og du har som adventure-elev mulighed for at vælge at tage med til de Østrigske Alper og stå på ski eller snowboard i løbet af din tid på Oure.

MØD UNDERVISERNE PÅ ADVENTURE & SKI HER

MØD UNDERVISERNE PÅ ADVENTURE & SKI HER

Søren Romer Søborg

Ansat på Skolerne i Oure i 2000.

Søren underviser på Oure Kostgymnasiet på linjerne adventure og ski. Han er desuden underviser på højskolens adventurelinje. Søren har tidligere været på Oure Efterskoles adventurelinje i ni år. Inden da var han to sæsoner på Oures ski-og adventure-destination i de franske Alper.

Søren er har en bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Han er MTB-instruktør, havkajak-instruktør (Inst. 3+IPP5 og uddanner i Kajak-forbundet), klatreinstruktør (Inst. 3/Avanceret Rebteknikker i Dansk Klatreforbund), skilærer (PSI3) og ansvarlig for afviklingen af Oure Adventurerace.

Søren er desuden selv tidligere adventureelev og -instruktør på Oure Højskole.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 15

Social

kopieret