FamilieKURSER

Kom på aktiv ferie for hele familien. Tag mor, far, bedstemor, bedstefar og søskendeflokken med på familiehøjskole på Oure. Her får du en familieferie ud over det sædvanlige, der både giver energi til krop og hjerne er samtidig med der plads til både hyggeligt samvær, spændende aktiviteter på egen hånd og masser af nye venskaber.
Oures familiehøjskole har aktiviteter for både det yngste barn og den ældste bedste. Der er et væld af aktiviteter inden for sport og performing arts, foredrag, kulturtur og sociale oplevelser.Foredragsprogrammet offentliggøres her på siden i løbet af foråret. Og bare rolig, vi sørger naturligvis for, at børnene er godt underholdt imens.
Giv os én uge og vi giver dig og din familie et minde for livet.

I uge 28 sker der noget nyt på Familiekurserne. Vi har samlet alle vores danse-, musik- og skuespilkurser, det vi på Oure kalder performing arts-kurser, i én uge. Uge 28 bliver dermed det nye mekka for performere på Oure Sommer, og stemningen vil summe af musik, kreativ udfoldelse og sommerglæde. Hvis du og din familie har lyst til at arbejde med de dygtigste undervisere og fordybe dig i dans, musik, skuespil eller stand-up comedy fra morgen til aften, så er uge 28 den helt rigtige uge for jer at komme til Oure.

På vores populære kulturture besøger vi udvalgte seværdigheder på Fyn. Vi har skruet et specielt familiekoncept sammen for deltagerne på familiehøjskolen, så både børn og voksne kommer fuldt opladet hjem.

Pris og kursusperioder

Prisen inkluderer AL undervisning/instruktion, kost og logi, foredrag og KulturTur.
OBS: Drikkevarer er ikke inkluderet.

  • Pris for voksne pr. uge: 4995,- kr.
  • Pris for børn (3-13 år) pr. uge: 2250,- kr.

Du kan tage familien med på højskole i ugerne 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

OBS: Vær opmærksom på, at der minimum skal være én voksen tilmeldt, for at børn kan deltage i familiekurset, og omvendt også minimum ét barn, for at en voksen kan deltage på familiekurset.

Er der i jeres familie både medlemmer i alderen 3-13 år og i aldersgruppen 14-17 år, kan I kombinere familiekurset med ungdomskurser, der er for unge mellem 14 og 17 år. Ungdomskurserne udbydes i uge 26, 27 og 31, og kombinationsmuligheden er derfor kun mulig i de uger. Vær opmærksom på, at ungdomskursisterne indkvarteres for sig selv og følger deres eget skema. 

Skema for ugen

Her kan du se et eksempel på hvordan skemaet for en uge på familiekurset kunne se ud. Dit endelige skema modtager du ved ankomsten.