FamilieKURSER

Kom på aktiv ferie for hele familien. Tag mor, far, bedstemor, bedstefar og søskendeflokken med på familiehøjskole på Oure. Her får du en familieferie ud over det sædvanlige, og der er plads til både hyggeligt samvær, spændende aktiviteter på egen hånd og masser af nye venskaber.

Oures familiehøjskole har noget at byde på for hele familien. Fra yngste barn til ældste bedste. Med et væld af aktiviteter inden for sport og performing arts, kulturelle arrangementer, foredrag, kulturtur og sociale oplevelser er der mulighed for en ekstraordinær familieferie.

OBS

Der skal minimum være én voksen tilmeldt, for at børn kan deltage i familiekurset, og omvendt også minimum ét barn, for at en voksen kan deltage på familiekurset.

Et familiekursus på Oure giver energi både til krop og hjerne. Hver uge byder på spændende og horisontudvidende foredrag til de voksne. Foredragsprogrammet offentliggøres her på siden i løbet af foråret. Og bare rolig. Vi sørger naturligvis for, at børnene er godt underholdt imens.

På vores populære kulturtur besøger vi udvalgte seværdigheder på Fyn. Vi har skruet et specielt familiekoncept sammen for deltagerne på familiehøjskolen, så både børn og voksne kommer fuldt opladet hjem.

Pris og kursusperioder

Prisen inkluderer AL undervisning/instruktion, kost og logi, foredrag og KulturTur.
OBS: Drikkevarer er ikke inkluderet.

  • Pris for voksne pr. uge: 4995,- kr.
  • Pris for børn (3-13 år) pr. uge: 2250,- kr.

Du kan tage familien med på højskole i ugerne 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Er der i jeres familie både medlemmer i alderen 3-13 år og i aldersgruppen 14-17 år, kan I kombinere familiekurset med ungdomskurser, der er for unge mellem 14 og 17 år. Ungdomskurserne udbydes i uge 26, 27 og 31, og kombinationsmuligheden er derfor kun mulig i de uger. Vær opmærksom på, at ungdomskursisterne indkvarteres for sig selv og følger deres eget skema. 

Skema for ugen

Her kan du se et eksempel på hvordan skemaet for en uge på familiekurset kunne se ud. Dit endelige skema modtager du ved ankomsten.